Esquerra Unida demana a l'Ajuntament de Bétera l'adhesió institucional a la manifestació i el manifest 'Per un Finançament Just per a la C. V.' Esquerra Unida demana a l'Ajuntament de Bétera l'adhesió institucional a la manifestació i el manifest 'Per un Finançament Just per a la C. V.'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida demana a l'Ajuntament de Bétera l'adhesió institucional a la manifestació i el manifest 'Per un Finançament Just per a la C. V.'

Demanen  suport 'a la manifestació que s'ha convocat per al pròxim  18 de novembre i que fins al moment ja ha sigut recolzada per mes de 50 entitats socials ( sindicats, partits polítics i moviments socials)"
 
La formació política EUPV de Bétera ha presentat huí una proposta a l'Ajuntament de Bétera perquè s'adherisca al manifest " Per un finançament i unes inversions justes per a la Comunitat Valenciana", promogut por la CEV i els sindicats  CC.OO. i U.G.T.

En l'esmentada sol.licitut, es proposa  exigir una reforma immediata del sistema de finançament que establisca un nou model amb recursos suficients i repartits equitativament entre totes les autonomies, que possibilite als valencians i valencianes tenir uns serveis públics fonamentals dignes i exercir les nostres competències pròpies.

També es planteja exigir  "un repartiment de les inversions i una execució que acabe amb el dèficit inversor a la Comunitat Valenciana, que compense en tot case la insuficiència inversora dels últims anys i dedique una quantitat de recursos ajustada al nostre pes poblacional".

Així mateix, la proposta de moció sol·licita " que es reconega a la Comunitat Valenciana el dèficit de finançament acumulat directament pel mal funcionament dels diferents sistemes de finançament i l'establiment de mecanismes de compensació perquè el nou model no comence llastrant la injustícia diferida dels anteriors"

Igualment sol·licita Esquerra Unida "que l'Ajuntament recolze la manifestació que s'ha convocat per al pròxim  18 de novembre i que fins al moment ja ha sigut recolzada per mes de 50 entitats socials ( sindicats, partits polítics i moviments socials)"





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal