Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Poliesportiu municipal de L'Eliana comptarà amb una nova zona d'oci finançat per Red Elèctrica

    
La delegada de Red Elèctrica a la Comunitat Valenciana, Maite Vela i l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, s'han reunit avui per a subscriure un conveni de col•laboració pel qual la companyia elèctrica finançarà el condicionament d'un àrea d'esplai lúdic en les instal•lacions del poliesportiu municipal.
 
L'objectiu de l'Ajuntament de l'Eliana és complementar les instal•lacions del poliesportiu amb una nova zona recreativa destinada al públic en general, condicionant una esplanada de 125m2 amb carpes, futbolins i mobiliari per a practicar jocs com els escacs i el tennis de taula.
 
Red Elèctrica d'Espanya manté una contínua i estreta col•laboració amb el municipi valencià de l'Eliana des de fa anys. En el seu terme municipal, la companyia compta amb diverses instal•lacions i un important centre de treball, seu de la Demarcació Est. Esta actuació s'emmarca dins dels principis bàsics de la política de responsabilitat corporativa de Red Elèctrica, que el seu objectiu és impulsar el desenvolupament sostenible, el respecte al medi ambient i el foment del progrés, la cultura i el benestar social per a crear valor de forma permanent en les zones on la companyia està present.
 
El primer edil de la localitat, Salva Torrent, ha volgut agrair a Red Elèctrica el seu compromís amb l'Eliana en promoure actuacions que redunden en el benefici del municipi i la ciutadania "aquest nou espai permetrà als usuaris del poliesportiu disposar d'una nova àrea recreativa, així com d'una zona en la qual poder llegir o realitzar tasques, que els permetrà cobrir els temps d'espera, durant la realització de les activitats esportives de familiars i amics".
   
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal