Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana convoca les beques per a la promoció artística musical i de dansa per a estudiants menors de 25 anys


•Les sol•licituds podran presentar-se fins al 30 de setembre i contemplen una ajuda de fins a 350 euros.

L'Ajuntament de l'Eliana ha publicat les bases per a la concessió de les beques per a la promoció i foment de l'aprenentatge, perfeccionament, la pràctica i creativitat en els camps artístic musical i de dansa en els diferents Conservatoris Públics Professionals i Oficials de Música i Dansa.

Les ajudes, dirigides al sector de població de menors i joves empadronats a l'Eliana que no hagen complit els 25 anys, són d'un import màxim de 350 euros per alumne sol•licitant a abonar abans del cessament de l'exercici  de l'any 2017.

Per a sol•licitar la subvenció es valorarà, en una primera fase, la  realització d'activitats formatives de música i dansa en l'últim any 2017, en el qual l'import varia de 115 a 350 euros. En una segona fase s'avaluarà el nivell d'ingressos anuals, per als quals els beneficiaris hauran de presentar les rendes dels seus progenitors, que no poden excedir els 44.730,85 euros.

D'aquesta manera s'estableixen quatre rangs. En primer lloc, els sol•licitants les rendes dels quals no excedisquen els 29.821,57 euros obtindran el cent per cent de la subvenció, és a dir, 350 euros. En el segon rang, que comprèn ingressos anuals entre 29.821,57 euros i 37.275,70 euros, l'import de la beca serà del setanta-cinc per cent (245 euros); el tercer rang, establit per a rendes entre 37.275,71 euros i 44.730,84 euros, comprèn un cinquanta per cent de subvenció (175 euros). Finalment, per a ingressos familiars superiors a 44.730,85 euros la quantia prevista és del vint-i-cinc per cent (87,5 euros).

A més, els sol•licitants han de ser veïns de l'Eliana, no superar els 25 anys d'edat i no estar gaudint de cap altra beca finançada amb fons públics. Complint aquestes exigències, les persones interessades hauran d'emplenar la sol•licitud i lliurar-la en els serveis administratius de Cultura del Centre Sociocultural Municipal, situat en la Plaça del Jutge Miguel Menges en horari de 09:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres. El termini per a presentar aquestes sol•licituds s'estén del dia 1 de setembre fins al 30 del mateix mes, tots dos inclusivament.

L'alcalde i regidor de cultura, Salva Torrent, ha ressaltat la importància d'aquestes ajudes per a possibilitar la formació d'estudiants en disciplines artístiques “a través de l'art aconseguim dotar-nos d'una poderosa eina per a aconseguir una societat més igualitària, crítica i oberta, per la qual cosa hem de promocionar aquells ensenyaments que ens permeten avançar com a comunitat”.

La convocatòria, bases i annexos per a la sol•licitud, amb tota la documentació que cal presentar, es troben publicades en la web municipal de l'Ajuntament.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon