Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El diputat de carreteres Pablo Seguí ha visitat l'Eliana per a conèixer les actuacions que milloraran l'evacuació d'aigües en episodis de pluja

 
 
·L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, i la regidora d'urbanisme i diputada provincial, Mercedes Berenguer, han acompanyat al diputat de l'àrea de carreteres, Pablo Seguí, en la seua visita a la localitat del Camp de Túria.
 
El diputat de Carreteres de la Diputació de València, Pablo Seguí, ha visitat l'Eliana, concretament la zona d’Entrepins, on es realitzaran unes obres a l'entorn de la carretera de Sant Antoni a Riba-roja amb el carrer Caixa d'Estalvis, l'actuació millorarà notablement l'evacuació d'aigües en episodis de pluja intensos, evitant possibles inundacions.
 
L'equip tècnic de la Diputació que s'ha traslladat fins a l'Eliana ha confirmat que “les actuacions començaran en l'últim trimestre de 2017”. Els responsables de les obres han visitat i explicat als veïns de la zona en què consistiran les actuacions “alçar un muret que desplace les aigües, col·locar més embornals i modificar l'accés d'entrada dels vehicles als habitatges, entre unes altres”.
 
La regidora d'urbanisme, Mercedes Berenguer, ha valorat molt positivament les actuacions de l'àrea de carreteres “la Diputació de València, en la seua intenció per millorar les carreteres de la província que depenen d'ella, va detectar la necessitat de millorar aquest tram, al seu pas per l'Eliana, que resoldrà aquesta demanda veïnal a la qual hem donat un caràcter prioritari”.
 
Per la seua banda, el primer edil, Salva Torrent, s'ha mostrat molt satisfet de l'atenció rebuda per tot el departament de carreteres i la corporació provincial “sempre que hem tingut alguna necessitat ens heu escoltat i traslladat una solució” i ha finalitzat “amb aquesta actuació seguim millorant l'Eliana, en només dos anys (2015-2017) haurem invertit més de 5 milions d'euros en tota la localitat, anem a seguir treballant i gestionant els recursos per a garantir el benestar de tots els veïns i veïnes”.
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon