Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dijous 7 de setembre donaran començament les clases de la oferta esportiva municipal de l'Eliana

 L'Ajuntament de l'Eliana, al costat de l'Associació de Clubs Esportius, ha preparat una sèrie d'accions promocionals al llarg del curs amb l'objectiu de donar a conèixer les moltes opcions esportives que ofereixen.



En un primer lloc, es difondrà un espot en el qual figuren les diferents disciplines esportives "competint" de manera sana i divertida per ser els triats. Encara que com diu l'eslògan final, les Escoles Esportives Municipals de l'Eliana té per a tots els gustos. No en va, compten amb més d'una vintena d'opcions diferents amb les quals posar-se en forma i gaudir de l'esport tant adults com a xiquets. 

Al llarg de l'any s'aniran publicant altres vídeos en els quals els coordinadors oferiran múltiples motius pels quals practicar el seu esport en concret. En la mateixa línia, se sumarà la campanya de foment de valors, joc net i respecte que es materialitzarà en diverses accions al llarg del curs.

L'àmplia oferta esportiva ofereix com a primera novetat d'enguany la pràctica de ioga en família. A partir d'aquest curs, que arranca el 7 de setembre, els divendres a la vesprada pares i fills podran practicar ioga junts. D'aquesta manera, l'esport es posa a la disposició de les famílies per a crear i enfortir llaços, a més de fomentar hàbits saludables. I fins i tot abans de nàixer, doncs les embarassades poden practicar pilates en classes especialment dirigides a elles. Així com continuar amb aquesta pràctica tan saludable després del naixement en les classes postpart.

Des de l'Ajuntament de l'Eliana i l'Associació de Clubs Esportius esperen satisfer amb aquesta llarga llista d'esports les necessitats i gustos dels elianers. "Per a oferir el millor servei esportiu municipal hem confeccionat una àmplia oferta esportiva municipal molt variada que té en compte les característiques físiques de cada edat", afirma la regidora d'esports Eva Santafé.

  L'horari de les escoles esportives i activitats





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon