Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Durant el mes d'octubre La Pobla de Vallbona comparteix les festes patronals amb actes pel 9 d'Octubre i molts altres amb música i cultura

Tot just després que se celebre la tercera edició del 'Sopar Estellés' (un espectacle poètic que es podrà gaudir a les 21.30 hores a 'La Casa Gran', en honor al literat Vicent Andrés Estellés, i que comptarà amb música original de Miquel Pérez Perelló i amb el rapsode Tomàs Llopis), tornarà una gran varietat d'oferta cultural a la Pobla. A l'octubre tornen el cinema, els concerts, el teatre, els documentals i les exposicions a la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona.

El mes d'octubre arriba replet d'interessants propostes culturals dirigides a tot tipus de públics. Des de la corporació municipal poblana s'està apostant de forma decidida per la diversificació de la cultura, a través de propostes de gran nivell i amb un preu que resulta assequible per a tots els veïns i veïnes de la localitat.

Així, l'1 d'octubre se celebrarà la primera edició del 'Pregó', que es produirà a les 19.00 hores en la balconada de l'Ajuntament, i que consistirà a donar a conéixer a la ciutadania les activitats que formaran part de les festes d'octubre (festes patronals i les que commemoren el dia 9 d'Octubre). «A la Pobla de Vallbona tenim la sort de poder combinar les festes en honor a la patrona local amb les del 9 d'Octubre, i és per això que ens esforcem a oferir un programa d'activitats potent", assenyala el regidor de Festes (Fran Esteban).

L'altra gran aposta és la del teatre infantil, orientat per als xiquets i les xiquetes que s'escolaritzen en els centres d'educació de la localitat. «En les obres que s'han triat es combina un vessant lúdic i didàctic, amb l'objectiu d'acostar la màgia del teatre al públic més jove i la idea de mantenir la seua assistència, a mesura que creixen», explica l'edil de Cultura (Beatriu Palmero).

Finalment, trobem el concert 'Sis veus per al Poeta', un projecte impulsat per sis dones (Eva Dénia, Lola Ledesma, Maria Amparo Hurtado, Merxe Martínez, Patxi Ferrer i Maribel Crespo) per homenatjar al literat Vicent Andrés Estellés. Acompanyades pels membres de la Banda de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona, es dedicaran també cançons al grup 'Al Tall'. A més, en aquesta jornada el consistori hi rebrà, des de presidència de les Corts, una litografia de la partitura original de la cançó 'El tio Canya'.


** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon