Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Molta participació en els campionats d'Espanya de Ball Esportiu disputats a l'Eliana

Ja sabem quines parelles són les campiones d'Espanya en les diferents modalitats de Ball Esportiu que es van disputar a l'Eliana, al llarg del cap de setmana passat. Catalunya va dominar en Llatins; Galícia es va imposar en Balls Del Caribe i la Comunitat Valenciana va triomfar en hip-hop. Ara arriben els congressos (per a jutges, tècnics i directors de competició) i un 'Campus d'Estiu' per a perfeccionar el ball (del 26 al 19 de juny).

L'Eliana demostrà ser una gran seu per acollir competicions esportives d'àmbit nacional. Encara que la calor acompanyà a competidors i públic tot el cap de setmana, allò què va aconseguir fer pujar la temperatura va ser la destresa dels ballarins, que van enlluernar a tots els assistents a les diferents competicions de Ball Esportiu.

La competició va acabar, sent Llatins la que va tenir més participants. En puntuar, els i les jutges van valorar quatre aspectes del ball: qualitats tècniques, adaptació del moviment a la música, habilitat de coordinació i coreografia i presentació.

Els nous Campions d'Espanya de Llatins 2017, en Sènior IV, van ser els madrilenys Luis Sesé i Mari Carmen García Boadella; en Sènior III, Manuel Ramírez i Julia López; en Sènior II, Jordi Mayral i Eva Aguilera; i en Sènior I, Rubén Viciana i Eva Moya (aquestes tres parelles, procedents de Catalunya).

En Adult II, van guanyar els gallecs David López i Jessica García; en Adult I, els catalans Guillem Pascual i Rosa Carnet. En Youth, els madrilenys Ángel Sebastián Carmona i Lora Dankova. En Sub-21, els castellans-manxecs Rodolfo Gentilini i Janira Sánchez. En Junior II van guanyar Ian Vargas i Sheila Jiménez; en Junior I, Marc Mateos i Evelina Tancheva. En Juvenil II, Adriá Hernández i Claudia Mateos-Aparicio; i en Juvenil I, Jesús Rubio i Idaira Gualda. Aquestes quatre parelles són de Catalunya.

En el Campionat d'Espanya de Dansa Coreogràfica en la categoria Absoluta Territorial Avançat, va guanyar el grup Endansa Flores (de Catalunya); en la categoria Absoluta Nacional, el grup Remember Narón va revalidar la seua medalla d'or. En el Campionat d'Espanya de Balls Del Carib, doble triomf gallec: Juan Alejandro Pallares i Magali Pedra (en Parelles Adult) i Lucus Caribbean Xou (en Over 16).

El Centre Sociocultural de l'Eliana va acollir el Campionat d'Espanya d'Hip-hop. En la categoria absoluta, van guanyar els valencians G-Shakers; en la categoria Prèmium, victòria per als catalans Next Generation; i en la categoria Júnior, triomf per als valencians Petit Jiruka. En parelles, victòria per als també valencians G-Rock.

També es va celebrar la primera edició del Campionat d'Espanya de Line Danse (música country). En la categoria Old Femení Adult va guanyar Mariana Sancho Millares; en Old Masculí Adult, triomf per a Unai Pino Navarro.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon