Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Conveni signat entre L'Eliana i Metrovalencia mantindrà les condicions especials per a jubilats, pensionistes i discapacitats

 Aquests col·lectius podran viatjar els dotze mesos de l'any en tota la xarxa de Metrovalencia per 91,5 euros.

L'Eliana ha renovat el conveni per al foment del transport públic ferroviari que presta la Generalitat Valenciana per a jubilats, pensionistes i persones amb una discapacitat igual o superior al 65 per cent.

 L'acord suposa que aquests col·lectius puguen obtindre un títol de transport de dotze mesos, amb data d'inici i validesa el dia 1 de juliol de 2017 fins al 30 de juny de 2018. L'abonament transport inclou totes les zones de la xarxa (ABCD), sense límit de viatges.

El preu del mateix, després de la signatura del conveni, suposa un estalvi de quasi 20 euros pels dotze mesos de validesa respecte d'altres títols de transport. El cost de la targeta física és de 4 euros per a les altes noves, mentre que les reactivacions d'aquells usuaris que ja van gaudir de l'abonament en l'exercici anterior hauran de pagar solament 2 euros.
 
Les sol·licituds es realitzaran en el Centre Sociocultural de l'Eliana, del 21 de juny al 29 de juny (tots dos inclusivament), en horari de 10:30 a 13:30 hores. La documentació requerida per a poder tramitar les sol·licituds és:

 ·         Completar la sol·licitud/autoliquidació disponible en el Centre Sociocultural o en Internet  i abonar l'import en el Banc que serà de 91,50 més els 4 euros en concepte de càrrega inicial o els 2 euros en concepte de reactivació.

·         Fotocòpia del DNI (només altes noves).

 ·         Fotocòpia del document de número de compte, perquè si escau s'abone el reintegrament (veure autoliquidació, apartat de declaració de l'interessat).

 ·         Una fotografia personal tipus carnet que la realitzarà el personal de l'Ajuntament a cada veí o veïna en el moment de lliurar la documentació (només altes noves).

·         I, una justificació que acredite la condició de jubilat, pensionista o discapacitat igual o superior al 65 per cent (només altes noves o aquelles reactivacions de persones la situació de les quals haja variat).

La regidora delegada de l'àrea de Serveis Socials, Cristina Díaz, ha manifestat que “la renovació d'aquest conveni era necessària perquè millora la situació de transport de molts veïns, que es podran beneficiar d'unes condicions especials a més d'incrementar la seua possibilitats de desplaçament en transport públic a preus baixos, els permetrà moure's per tota la xarxa de metro i tramvia per un cost de 7,6 euros al mes, fomentant la sostenibilitat del medi ambient”.

 Per la seua banda, l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, promotor de la signatura del conveni amb Metrovalencia ha defensat “la importància d'aquest tipus d'acords per a recolzar a sectors clau de la nostra població i reduir la pressió econòmica de les famílies, fomentant pràctiques sostenibles i promovent nous hàbits en el transport”.

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon