Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana ha viscut un gran cap de setmana en l'àmbit esportiu en el qual els èxits i les bones notícies s'han encadenat


El judoka Maxi López va aconseguir el bronze en el Campionat d'Espanya i dos equips del C.D.F.B l'Eliana es van proclamar campions de lliga

En primer lloc, el Club de Judo va celebrar la medalla de bronze aconseguida per Maxi López en el Campionat d'Espanya cadet, celebrat a València en el qual van participar els 200 millors judokas de tota Espanya i en la qual la selecció valenciana es va proclamar campiona en ser l'autonomia amb més medalles.

D'altra banda, els equips cadet i infantil del C.D.F.B L'Eliana es van proclamar campions de lliga de la temporada 2016-2017 després de les seues respectives victòries contra l'UD Betera. Amb aquest títol, tots dos equips van aconseguir l'ascens de categoria.

 Al costat d'aquests importants assoliments, el Club de Karate Ni Sente Nashi va organitzar en el Poliesportiu Municipal de l'Eliana 3 importants competicions en les quals va aconseguir molt bons resultats. El Campionat Promoció de kata per equips, en el qual van participar més de 400 karatekas, 130 d'ells del nostre club i en el qual es van aconseguir 3 ors, 1 plata i 7 bronzes per als nostres equips. A més va tenir lloc el Campionat Autonòmic de Veterans i de Kobudo en el qual el club va aconseguir 2 ors, per a Marcos Hernández i Raquel Sebastian, 2 plates i 6 bronzes.

Seguint amb els bons resultats, el Club d'Atletisme va obtenir 3 medalles en el Campionat Provincial Infantil, la plata de Laura Chichel en 2 km marxa, i de Pablo Rodrigo en triple salt i el bronze de Lucia Iranzo en llançament de pes.

Finalment, l'Escola Municipal de Dansa va participar en el Concurs Internacional de Dansa La Pointe on va aconseguir el segon lloc per a Padme González en ballet clàssic, així com per als grups de jazz junior i juvenil i funky junior i juvenil.

La regidora d'esports Eva Santafé ha destacat el gran treball dels nostres esportistes i dels nostres tècnics esportius a l'hora d'aconseguir aquests resultats i ha ressaltat que “l'Eliana sempre està orgullosa que els seus esportistes arriben tan lluny, ells són l'exemple que una bona escola d'esport base fa grans esportistes i aqueix és un dels objectius de la regidoria”


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon