Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El grup municipal Riba-roja Pot acudeix al Sindic de Greuges denunciant el que qualifica de 'partidisme informatiu de la web municipal'

Segons informa el grup politic, han presentat una queixa davant el Sindic de Greuges de la Comunitat Valenciana. La queixa es  fonamenta 'Per l'ús totalment parcial que es fa de la web i del servei de premsa municipal', segons el parer del grup polític denunciant es tracta de que 'mai arreplega les opinions ni el posicionament de la resta de grups polítics'.

El grup Riba-roja Pot manifesta que en eixe sentit fa uns mesos  van presentar una moció, en la qual entre altres coses es demanava que s'enviara, almenys còpia, de les notes de premsa que eixien de l'Ajuntament, als restants grups polítics que no estan en el govern, per a poder donar la seua versió sobre les notícies publicades, ja que les notícies enviades per l'Ajuntament amb els diners i recursos de tots, si que arrepleguen el posicionament polític i l'autopropagada que es fan els regidors de l'equip de govern'. La moció, segons afirmen des de el grup proponent, va ser rebutjada en el Ple amb els vots del partits de govern i de C's.

Riba-roja Pot arriba a comparar-la web municipal amb 'la situació que patiem fa uns anys tots els valencians amb el Canal Nou de Zaplana i Camps, on només hi havia notícies del govern i l'oposició simplement no existia'.

Segons manifesta el grup municipal, la queixa presentada davant el Sindic de Greuges està sent tramitada isol.licitada informació al propi Ajuntament.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon