Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ja es coneixen els guanyadors de la tercera edició dels Premis TecnOK organitzat per la Mancomunitat Camp de Túria

El servei de la UPCCA (Unitat Prevenció Comunitaria en Conductes Addictives) de l'ens supramunicipal va convocar per tercer any consecutiu estos guardons amb la finalitat de promoure el bon ús de les Noves Tecnologies.

Este concurs de micro-relats cerca fomentar al mateix temps la creativitat i l'ús de la llengua escrita com a manera d'expressió i promoció de l'esperit crític.
La temàtica dels textos havien de versar sobre el bon ús de les noves tecnologies. En total s'han presentat 125 escrits; dels quals 58 pertanyien al Primer Nivell de l'ESO (1º i 2º) i 49 del segon cicle (3º i 4º de l'ESO). Els restants 18 es van declarar nuls per excedir-se en el nombre de paraules.

L'acte va estar presidit per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Mª Dolores Celda, que va agrair la participació de tots els alumnes i el suport de professors i instituts.

Els guanyadors van ser premiats a més d'amb la seua diploma acreditatiu amb un obsequi. El primer premi va rebre un IPAD, el segon un EBOOK i el tercer un MP4. Aitana Llopis va ser la guanyadora del Primer Nivell de l'IES Les Alfábegues de Bétera; el segon premi va recaure en el text presentat per Paula Andrea Monrabal del Sant Francisco i Santo Domingo de Vilamarxant i el tercer premi d'esta categoria ho va aconseguir Àfrica Férnandez del Rivas Lluna de L'Eliana.

Quant al segon nivell, Anna Muñoz es va alçar amb el primer premi. Una alumna de l'IES Camp de Túria de Llíria i resident a Casinos. El segon lloc va ser para Aitana Cerdan de l'IES Les Alfábegues de Bétera i el tercer premi va recaure en Esmeralda de la Hoz del Col·legi Iale i veïna de La Pobla de Vallbona.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon