Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida de Riba-roja es desmarca dels seus socis de govern i defensa la suspensió dels Bous al Carrer en el municipi


És una proposta que porta des de temps en el seu programa i que com assegura es va signar en l'Acord de l'Ateneu, orign de l'actual equip de govern del que formen part PSOE, COMPROMIS, EUPV.

La queixa i sol·licitud realitzada en el Ple d'avui pel portaveu d'Esquerra Unida Rafael Gómez Muñoz,  té el seu fonament en l'autorització - en compliment de l'actual ordenança i de la legislació autonòmica i estatal, de la festa de bous que se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de maig al municipi. Festa que té el seu origen i organització per una penya ciutadana que es va crear l'any passat, o almenys va iniciar les seues activitats l'any passat.


Per al portaveu d'Esquerra Unida l'autorització i cessió d'espai per a aquestes festes és una reculada que torna a justificar el maltractament animal i que de cap manera suposa cap element del que hagen de sentir-se orgullosos en l'equip de govern.

Per açò  Rafa Gómez ha demanat *publicamente als seus companys de l'equip de govern el següent:

'Des de el Grup Municipal de Esquerra Unida de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, preguem a la resta de l'Equip de Govern actual i al conjunt dels nostres representants polítics que tan ara com en el futur no permitisquen el maltractament de cap tipus als animals i molt menys baix l'excusa de la diversió i la festa.

Creguem en la responsabilitat social de la població, com a part de la diodiversitat natural del Planeta, i apostem per una societat on l'educació siga la base del respecte mútuo, per tant aboguem per donar eixample a les generacions futures, sustituïn la violència en totes les segues formes, per la tolerancia i la convivencia en pau.

Preguem que al menys no es permitisca els bous embolats i els bous en punta, en les festes de bous anunciades per als dies 12, 13 i 14 de Maig, del present
'".Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon