Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El programa JOOP lliura els diplomes als i les participants de Vilamarxant

El programa ha arriibat a la seua fi, després de mesos d'activitats de coaching i de empleabilitat, el programa Jove Oportunitat (JOOP). El divendres 28 d'abril, els i les participants han rebut les seues diplomes acreditatius.

Tant l'Alcalde, Jesús Montesinos, com la Regidora de Joventut, Silvia García,s'han manifestat molt interessats des del seu inici en aquest programa que per primera vegada s'ha desenvolupat en la localitat, com a projecte pilot impulsat des de l'Institut Valencià de Joventut (IVAJ) i finançat pel Fondo Social Europeu (FSE).

Després d'un mes des de la finalització del programa, els i les alumnes del programa han seguit amb la implementació del seu pla de treball, en un nou context de motivació recuperada i orientada cap a un únic objectiu professional i vital. Amb la finalitat de perseverar en l'èxit dels resultats del programa i mantenir constant el treball dels i les participants, el programa contempla a partir d'ara una etapa no presencial de refresc.

Els i les 15 participants de JOOP segueixen treballant en tot l'après en el programa: com millorar la seua empleabilitat, quins coneixements són necessaris per a la seua carrera professional i, el més important, com mantenir la seua motivació en un mercat laboral competitiu. Mantenir les seues metes i aspiracions i seguir gestionant les eines necessàries per al seu objectiu personal són el repte a partir d'ara.

En aquest sentit, la segona sessió de reflexió i seguiment se celebrarà en sis mesos, moment en el qual podrà avaluar-se amb perspectiva i major efectivitat el desenvolupament real de cadascun dels plans individualitzats de cada participant. El programa, a imatge i semblança de les "Escoles de la Segona Oportunitat”, ja ha obtingut excel·lents resultats en altres països de la Unió


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon