Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant celebra el Día del Llibre el diumenge 23 d'abril amb activitats infantils, molts llibres i també música

Segons informa l'Ajuntament a partir de les 11 hores,  el públic adult, jove i infantil té una cita amb la cultura a la Plaça de la Constitució, lloc on es celebrarà la gran festa del Dia del Llibre.

La celebració de la Fira del Llibre i  festa de la lectura tindrà a Vilamarxant el diumenge 23 d'abril, una bona representació amb activitats lúdiques per al públic infantil i exposició i venda de llibres. 

El Consistori, des de la Regidoria de Cultura, ha cursat invitacions 'a les botigues locals que venen llibres perquè estiguen presents en l'activitat, si així ho desitgen. L'Ajuntament facilitarà taules, cadires i tendals als expositors. A hores d'ara han confirmat la seua participació Epsilon (Papereria llibreria Marina Blanes), Estanc núm. 2 Vicent Montesinos i Librería -juguetería Javier. Completaran l'oferta una mostra de diferents editorials (entre les quals Sembra llibres i Bromera) i entitats educatives com la Fundació Sambori i la Coordinadora pel valencià Camp de Túria.'

Presència d'autors locals

'A més, diferents vilamarxanters que han publicat llibres recentment posaran a l'abast del públic les seues obres. En concret, trobarem el volum "Memorias Cuadro Artístico Vilamarxant", de Vicente Montesinos Sánchez y Jose Luís Montesinos Guzmán; el poemari "Memòria i pell", de Maria  Montesinos Oltra; el llibre "El capitán Zheimer", de Nacho Golfe Betoret, publicat per l'editorial Pla Editions, d'un altre vilamarxanter, Pere Pla; i el llibre "Psicoestètica", de Vicent Davó'.

Finalment, per dinamitzar la trobada cultural, s'han programat dues activitats: 'd'una banda, l'empresa local Ludoteca Gamusinos organitzarà un taller de fabricació de titelles per a xiquetes i xiquets. Per altra banda, el grup castellonenc Trobadorets interpretarà un bon repertori de divertides cançons que, de ben segur, faran ballar grans i menuts, en un espectacle que començarà al voltant de les 11:45 hores'.

També indica l'Ajuntamet que 'per motius organitzatius i de seguretat, no es podrà circular per la plaça Constitució a partir de les 9 hores del diumenge 23 d'abril, per la qual cosa es sol·licita a les persones que visquen en eixa zona que, si necessiten traure de casa algun vehicle, ho facen abans de les 9 hores. Es preveu que les activitats concloguen al voltant de les 13:30 hores'.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon