Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja acull el 8 i 9 d'abril la Trobada de Violes


L'activitat s'emmarca en la Setmana Musical que se celebrarà del 7 al 12 d'abril
Els dies 8 i 9 d'abril es realitzarà la I Trobada de Violes de la Comunitat Valenciana al Conservatori Professional de música de Riba-roja de Túria, en el marc de la Setmana Musical, en el qual participaran els alumnes i professors dels Conservatoris de Catarroja, Carcaixent, Requena i el de Riba-roja de Túria, que serà l'amfitrió en la present edició.
Aquesta trobada neix per la inquietud dels professors d'aquests centres a millorar la pràctica de la viola, Alicia Ramada Balaguer (Catarroja), Jordi Morella Penella (Requena), Luis Roig Cerveró (Carcaixent) i de Tomás Plaus Durá (Riba-roja de Túria), organitzador de les actuals jornades.
En la trobada els alumnes gaudiran d'un intens programa en el qual participaran activament en Masterclass, conferències, classes col·lectives, i assistiran a concerts i recitals de joves promeses, al mateix temps que participaran tots en el concert de clausura, interpretant obres per ensemble de violes.
En la present edició les masterclass seran realitzades per Santiago Cantó (viola solista de l'orquestra de València) i Francesc Gayá (Catedràtic del Conservatori Superior de música "Joaquín Rodrigo" de València), a més dels professors dels conservatoris participants.
També tindrem l'oportunitat d'assistir a la Conferència teòric-pràctica "Preparació mental del músic" que realitzarà Francisco Fermín Galduf Cervera.
El dissabte al matí els participants tindran l'oportunitat d'escoltar als alumnes del conservatori superior de Música de València i per tancar la jornada podrem gaudir d'un recital de Viola i Piano a càrrec de la Violista Lorena Cantó Woltèche i el pianista Francesc Llop i Navarro.
El cap de setmana arribarà a la seua fi amb un Concert realitzat pels alumnes de la I Trobada en el qual cada conservatori interpretarà una sèrie de peces i per acabar toqueran tots junts el concert nº 2 en Sol major per 4 violes de G. Ph. Telemann.
El Conservatori Professional Municipal de Música celebra la I Trobada de Violes en el marc de la Setmana Musical, que obrirà el 7 d'abril amb el Festival de Bandes de Música, que tindrà lloc a l'Auditori a les 18.30 i en el qual participaran els Conservatoris de Xátiva i Riba-roja. El 10 i 12 d'abril, el pianista Julio César Setién oferirà un curs de piano al Castell i l'11 d'abril, José Maria Vitier i Abel Acosta (Cuba) realitzaran una classe magistral, a les 18.00 i a continuació, a les 19.45 hores, un concert de piano i percussió al Castell de Riba-roja.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon