Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Primera Fira del Llibre a La Pobla de Vallbona el diumenge 30 d'abril dedicada als autors locals

El Parc Municipal Benjamín March Civera acullirà el diumenge 30 d'abril la primera Fira del Llibre. L'objectiu és acostar els llibres, editorials i autors locals als veïns de la localitat.

. Des del públic infantil als adults podran gaudir de tota la programació i les activitats que la Regidoria de Cultura ha preparat. Hi participaran els diferents Centres d'Estudis Locals en l'àmbit comarcal; les associacions educatives de pares i mares dels centres escolars, Onada Edicions.

La Fira del Llibre començarà a les 11 del matí amb diferents activitats d'unflables per als menuts, tallers de contes i circ, tallers de llibres i il·lustracions i contacontes.

A les 12 del matí es farà la inauguració de la fira per part de l'Alcalde, Josep Vicent García, i la regidora de Cultura, Beatriu Palmero. En este acte es vol donar un protagonisme especial als autors i il·lustradors locals com Concha Estellés, Valeria Raimundo, Enric Sans, Jesús Girón, Lluïsa March, Àngel Carreras i Francisco Andrés. A més, la Fira servirà per a presentar les obres guanyadores de la XII edició dels premis Literaris Poeta Teodor Llorente que es lliuren este divendres.

A més, entre les activitats programades, diumenge a les 19 h es farà un homenatge a Gloria Fuertes en el vinté aniversari de la seua mort. Pilar Gil i Esther Villanueva presentaran l'espectacle Juglares de Guardia que omplirà el parc amb la màgia dels seus versos.

La regidora de Cultura, Beatriu Palmero, ha manifestat la importància d'este acte per promocionar la lectura. A més ha destacat que a la Pobla «tenim molts autors i il·lustradors i amb esta fira volem donar-los visibilitat».
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon