Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana tanca el pressupost de 2016 amb un superàvit de 2,8 milions d'euros


A data de tancament del passat exercici l'Ajuntament de l'Eliana disposava d'una liquiditat de 6,2 milions d'euros, la qual cosa es coneix com a romanent de tresoreria. A més, també es va adonar del compliment de tots els paràmetres que marca la restrictiva legislació estatal. El deute 0 o el compliment amb els pagaments a proveïdors en els terminis establits són alguns dels indicadors que situen a l'Eliana com un dels ajuntaments espanyols amb els comptes més sanejats.

L'edil d'Hisenda, Pere Inglés, es va mostrar satisfet "amb uns comptes sanejats, que ens permeten fer front a totes les obligacions de pagament contretes i que demostra la bona gestió que dels diners públics fa aquest Equip de Govern", i va afegir que "es compleixen tots els paràmetres que marca el Ministeri d'Hisenda sobre estabilitat pressupostària, amb un endeutament zero a 31 de desembre de 2016, que ja es perllonga diversos anys".
 
Per la seua banda l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, va recordar la necessitat de "derogar la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local, que permeta fomentar un millor finançament i que els Ajuntaments puguem invertir l'estalvi aconseguit, fruit de la bona gestió econòmica". Cal recordar que la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local impedeix oferir més serveis públics de qualitat perquè no permet als Ajuntaments invertir els diners estalviats en inversions o serveis per a incrementar el benestar de la ciutadania.
 
LIQUIDACIÓ DEL PRESSUPOST 2016
Resultat pressupostari ajustat: 2.843.727,95
Romanent de tresoreria: 6.250.404,53
Superàvit pressupostari: 1.853.552,13
Deute viu a 31/12/2016: 0
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon