Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria oferix ajudes de fins a 1.500 euros per a la modernització del comerç local

Els comerciants de Llíria ja poden presentar les seues sol•licituds per al pla municipal d'actualització de la imatge i noves tecnologies del comerç local 2017. El Consistori edetà, a través de la regidoria de Comerç, col•laborarà en el finançament de les millores dels establiments per a potenciar el xicotet i mitjà comerç, fomentar la seua competitivitat i dinamitzar així la vida comercial de la ciutat. 

El termini per a presentar les sol•licituds estarà obert fins al 3 de juliol. La justificació de les actuacions s'haurà de realitzar abans del 16 d'octubre. 

Enguany, com a novetat, s'oferixen nou línies d'ajudes que podran comptar amb fins a un 40% de subvenció de la inversió total: adequació de la imatge de l'establiment i adquisició d'equips informàtics i dispositius electrònics (en ambdós casos amb una retribució màxima de 600 euros); adquisició de material nou, accions de comunicació i promoció de l'establiment, i accions de promoció d'aliments tradicionals i dels 'Congrets' de Llíria (amb un límit de 500 €); obres de condicionament i reforma de locals (amb límit de 1.500 €) ; col•locació i substitució de rètols en fatxades (fins a 300 €) ; actuacions per a aconseguir el distintiu Green Commerce (amb una subvenció de fins a 400 €); i ajudes de fins a 100 euros per a cobrir amb els gastos de la quota de participació en fires de Llíria. 

Les bases de la convocatòria estan disponibles en la web municipal.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon