Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana impulsa el 'Mes dels Majors', una sèrie d'activitats orientades a les persones de la tercera edat del 5 al 18 de maig

 La inauguració d'aquest 'Mes dels Majors' es produirà el pròxim 5 de maig, en la Sala de Ball de la EPA (Escola para Persones Adultes), a partir de les 19:00 hores. L'endemà, 6 de maig, hi haurà ball i esport per als majors en la plaça del País Valencià (a les 11:00 hores).

Des de l'Ajuntament de l'Eliana ja s'han previst les activitats que formen part del 'Mes dels Majors' del present any. Una combinació d'Esport, Cultura i activitats perquè les persones majors puguen xarrar i divertir-se.

L'Ajuntament de l'Eliana impulsa el 'Mes dels Majors', una sèrie d'activitats orientades a les persones de la tercera edat que poden participar en alternatives activitats d'oci, al llarg del mes de maig. En algunes propostes és necessari inscriure's com més prompte millor, en el Centre Sociocultural o en la Llar del Jubilat, ja que les places són limitades.

La inauguració d'aquest 'Mes dels Majors' es produirà el pròxim 5 de maig, en la Sala de Ball de la EPA (Escola para Persones Adultes), a partir de les 19:00 hores. L'endemà, 6 de maig, hi haurà ball i esport per als majors en la plaça del País Valencià (a les 11:00 hores).

El dimarts, 9 de maig, tindrà lloc una visita a València, per a visitar els frescs de l'Església de Sant Nicolás (que alguns anomenen com la 'Capella Sextina Valenciana'). L'eixida es produirà a les 9:45 hores, des del Mercat Municipal de l'Eliana. Hi ha 58 places disponibles i el període d'inscripció va del 27 d'abril al 3 de maig (i de 9:00 a 14:00 hores s'atendran les inscripcions).

El dijous, 11 de maig, hi haurà una altra visita guiada: aquesta vegada, al Museu i el Col·legi de l'Art Major de la Seda. L'eixida serà en el Mercat Municipal, a les 10:45 hores. També cal inscriure's en el Centre Sociocultural.

El divendres, 12 de maig (a les 14:00 hores), en el passeig Secondo Baldín (parc de la Pinada) se celebrarà un 'Dinar de Germanor', per a veïns i veïnes que siguen pensionistes o jubilats. Les inscripcions acabaran el 10 de maig. Hi ha un màxim de dues invitacions per persona, i 400 places disponibles.

El dimarts, 16 de maig, hi haurà una visita cultural als municipis d'Ontinyent i Bocairent. S'eixirà des del Mercat Municipal (a les 8:00 hores). Hi ha 100 places disponibles. Les inscripcions, de 17:00 a 19:00 hores en la Llar del Jubilat (els dies 2, 3, 4 i 8 de maig).

Finalment, el 18 de maig hi haurà un 'Taller d'Emocions': en la Sala Polivalent de la EPA (a les 10:30 hores). Les inscripcions, els dies 15 i 17 de maig, en el Centre Sociocultural (de 9:00 a 14:00 hores). Hi ha 60 places disponibles.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon