Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Casa de Cultura de la Pobla de Vallbona inicia enguany la campanya «Anem al teatre 2017»

Més de 1.800 alumnes de la Pobla de Vallbona assistixen a la campanya Anem al teatre,  un projecte intermunicipal que permet acostar el teatre als escolars de les localitats participants.

Es representaran 4 obres diferents en sessió doble cadascuna d’elles, el que permetrà a més de 1.800 alumnes gaudir del teatre de manera gratuïta. L’elecció de les obres s’ha fet en funció de les edats del públic al qual van dirigides.

Per als xiquets de 4 i 5 anys s’ha elegit l’obra Güela-Güela de la Companyia Galitoon Teatre. Per a l’alumnat de primer i segon d’infantil s’ha programat l’obra Derretimos, de la companyia PTV Clowns, mentre que els alumnes de tercer i quart gaudiran de l’obra Crea, de la Companyia Dinamo Produccions Teatrals. Per últim, els alumnes de cinquè i sisè de primària podran vore l’obra Diferències Clowntratòfiques, de la companyia l’Esglai. A més, les representacions teatrals es complementen amb material didàctic que l’alumnat pot treballar a classe.

Per als alumnes de secundària s’ha escollit l’obra El cant del cos, un espectacle dansa del Ballet de la Generalitat que es representarà a l’aire lliure. Es tracta d’una obra escollida per potenciar esta disciplina escènica entre els adolescents.

Els objectius de la campanya són utilitzar el teatre com a mitjà d’expressió i facilitar un aprenentatge més motivador, l’accés a un teatre de qualitat, inculcar valors positius, oferir als centres educatius instruments formatius i potenciar la cooperació i col•laboració de les activitats teatrals.

«Volem ajudar l’alumnat a desenvolupar la imaginació i aprendre a apreciar les arts escèniques i el teatre. Des de menuts han de formar-se com a públic i d’esta manera els creem l’hàbit d’anar al teatre i la Casa de la Cultura» assenyala la regidora d’Educació, Regina Llavata.

En esta edició hi participaran 25 municipis de les comarques de l’Horta Sud, Horta Nord, la Ribera i el Camp de Túria. Gràcies a esta iniciativa seran en total més de 65.000 escolars els que podran acostar-se estos dies al teatre. La campanya Anem al Teatre compta amb el suport del programa SARC i Culturarts. Per a la Pobla de Vallbona serà la dihuitena edició en què hi participa.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon