Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Acte de suport a la candidatura de Pedro Sánchez a Llíria el divendres 21 d'abril a les 20'30 hores organitzat per 'Som Socialistes'

L'acte comptarà amb Jose Luis Ábalos, Carmen Felter, Maria Luisa Alamá, Fina Pérez i Pepe Reig

La Plataforma socialista “València i Comarques. Som Socialistes”  que està donant suport i defensant al llarg de la província la candidatura de Pedro Sánchez per entendre per entendre que és la  "garantia dels interessos dels ciutadans i valedor de la nostra identitat com a socialistes". O. tal i com diu tambè "En paraules del propi Pedro Sánchez: Para volver a ser primera fuerza hay que demostrar que somos coherentes, haciendo lo que decimos y diciendo lo que hacemos”.

La Plataforma es defineix necessaria 'per tal de donar veu als militants i simpatitzants socialistes que volen un PSOE que continue defensant els principis de la socialdemocràcia i que no dubte en enfrontar-se, amb totes les conseqüències, al retrocés en drets socials i econòmics que les polítiques neoliberals han imposat al nostre país.  De fet, Som Socialistes va nàixer amb l’objectiu de fer palès els principis que sempre ha defensat el socialisme valencià, com ara són la igualtat, la justícia social i la llibertat, emblemes tots ells de la nostra identitat socialista. Més encara quan, amb la crisi econòmica que encara patim, les diferències socials i econòmiques han tornat a dividir la nostra societat. Per a Som Socialistes, el paper que el PSOE ha de desenvolupar al panorama polític actual ha de posar les persones per davant dels interessos econòmics'.

El grup Som Socialistes creu que, 'al sí del  PSOE, la veu dels militants ha de tindre un paper més rellevant en la presa de decisions. Conegudes són les discussions ideològiques que, al llarg de més d’un segle d’història, hem mantés el socialistes. Discussions que sempre ens han conduït a prendre decisions participades que rebien el compromís dels militants i que sempre han tingut com a objectiu la defensa de l’ interès general. Ara més que mai, creiem que la participació i el compromís dels afiliats ens ajudaran a respondre als grans reptes de la nostra societat, com són l’atur, la desigualtat, la precarietat laboral, la igualtat de gènere, el canvi climàtic o les migracions'.

Per aquests motius, segueix Som Socialistes 'defensa la candidatura de Pedro Sánchez: garant dels interessos dels ciutadans i valedor de la nostra identitat com a socialistes.”.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon