Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

150 xiquets participen en el taller lúdic de Pasqua de La Pobla amb l'objectiu de recuperar les tradicions

El taller se celebra esta setmana a la Pobla.
 
L'activitat es desenvolupa al Museu Etnològic de la Casa Gran on cada dia els participants poden fer una activitat distinta. Este dimarts han començat amb el taller de mones amb ou decorat, contacontes tradicionals valencians i jocs de tota la vida. Al llarg de la setmana els participants podran fer un taller d'horta i visitar els camps de regadiu del municipi, fer milotxes i cistelles pasqueres. També hi ha programats jocs tradicionals com les birles, punxa anelles i el canut i podran gaudir dels contacontes típics d'estes dates.
 
150 xiquets d'entre 4 i 10 anys s'han apuntat a esta activitat que ha posat en marxa l'Ajuntament per a la segona setmana de Pasqua. L'objectiu és oferir una alternativa lúdica i educativa per aprofitar estos dies no lectius. La bona acollida que ha rebut la iniciativa ha fet que s'haguera de doblar l'oferta de places.
L'activitat està subvencionada per l'Ajuntament i és gratuïta per als participants que han aportat 5 euros de donatiu per a l'associació agroecològica l'Olivarda, que ha col·laborat en els tallers d'agricultura. Els participants han fet entrega a l'associació del xec de 770 euros recollits amb la seua aportació.
 
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon