Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni apagarà les llums de la Plaça de l'Ajuntament el 25 de març sumant-se a "L'Hora del Planeta"

 Aquest dissabte 25 de març, entre les 20:30 i 21:30 hores, Sant Antonio de Benaixeve  apagarà les llums de la Plaça de l'Ajuntament amb motiu de l'Hora del Planeta 2017, una iniciativa mediambiental promoguda des de l'any 2007 per WWF en la qual enguany la nostra ciutat es torna a adherir per a una lluita contra el canvi climàtic, com és habitual.

 Aquesta campanya va començar en Sidney (Austràlia) l'any 2007, un gest que va començar molt lleu per a una lluita que ens incumbeix a totes i tots. Onze anys després, s'ha convertit en la major campanya de mobilització ambiental de la història. Una implicació multitudinària de ciutadans, governs, institucions i empreses de tot el món, compromesa amb la major amenaça ambiental a la qual ens enfrontem.

L'Hora del Planeta de WWF recorda durant cada any que un xicotet gest com apagar la llum pot tenir una gran repercussió en el planeta. D'aquesta forma entre totes i tots podrem construir un futur basat en les energies netes i a favor del planeta.




Hora del Planeta 2017

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon