Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja Pot proposa que el cementeri privat Sant Jaume puga ser comprat pel municipi

En les passades comissions informatives, el grup municipal de Riba-roja Pot, per mitjà del seu portaveu, Rubén Ferrer, va proposar a l'Alcaldia que estudie la possibilitat d'un acord de compra del cementeri privat Sant Jaume, localitzat en el polígon industrial de Mas de Baló en el terme municipal de Riba-roja de Túria.

"Aquest cementeri que va ser concebut inicialment com a privat, ha passat a propietat dels bancs després d'un concurs de creditors de l'empresa propietària, segons ens han informat els administradors concursals".  Segons va afirmar Rubén Ferrer.

"Es dóna la circumstància que actualment, el cementeri municipal es troba pràcticament ple de capacitat i s'està pensant en la seua ampliació, i d'altra banda, el cementeri de Sant Jaume disposa de més de 2500 nínxols buits, a més de disponibilitat de milers de metres quadrats per a enterraments en terra, i d'un columbario en forma piramidal que pot albergar també gran capacitat d'urnes. Així mateix, el cementeri disposa de zones d'enterraments per a altres religions diferents a la catòlica, així com sales tanatori, local de cerimònia i oficines". Va dir la regidora de Riba-roja Pot Concha Noguera havent-hi  visitat el lloc.

La regidoa tambè manifestà que "Regular els cementeris i oferir aquest servei als ciutadans és una matèria de competència pròpia dels municipis, segons arreplega la Llei de Bases de Règim Local, i per açò deu ser prioritari oferir al municipi una solució a llarg termini com podria ser aquesta. Nosaltres no podem, ni hem de negociar preus amb el banc propietari,  però creiem que pot ser una gran inversió per al municipi que donarà solució a una competència municipal per a molts anys vista. Potser l'adquirir un cementeri no siga tan vistós de cara als nostres veïns com el construir una piscina o un poliesportiu, però ens han triat perquè donem una resposta a tots les necessitats veïnals, inclosa aquesta. Nosaltres anem a seguir treballant en positiu cercant aqueixes respostes i donant les nostres idees, deixant el soroll per als quals no les tenen"
  

Concha Noguera

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon