Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja demana a Consellería l'augment del personal destinat a les tasques administratives en col.legis i centres educatius

El plenari de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat una proposta de Compromís perquè es sol.licite de la Conselleria d'Educació l'augment del personal destinat a les tasques administratives dels col·legis i centres educatius d'infantil i primària del terme municipal. La moció recull que es tracten de mancances que els centres públics patixen des de fa temps.

El text de la moció aprovada recorda que històricament "els centres escolars públics de primària no han estat dotats amb el personal específic dedicat a tasques administratives", per la qual cosa els equips directius dels col·legis formats per personal docent "hagen de dur endavant les gestions administratives en detriment de la seua dedicació a tasques concretes de planificació i control de la tasca pedagògica del centre".

La proposta del plenari subratlla que durant el curs 2016-2017 s'ha dotat amb personal administratiu els centres educatius amb tres o més línies, en el cas, però, de Riba-roja "entre tots els centres sumen sis línies tot i que cap d'ells és de tres línies, encara que algun d'elles tenen part d'eixa tercera línia en funcionament per necessitats de matrícula".

Finalment, la moció considera que és important que la conselleria d'Educació "explore solucions a la situació que viuen els centres educatius de Riba-roja i d'altres localitats i que dote de personal administratius els col·legis  tot i que el personal puga ser-ne compartit per centres pròximament, perquè sempre serà millor compartir els personal administratiu que no tenir-ne".  
   
La moció de Compromís va ser aprovada pel PSPV i Esquerra Unida -membres de l'equip de govern- i per Ciudadanos i Riba-roja Pot. 


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon