Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Obres a l'Eliana per a millorar carrers i voreres, i per ampliar aparcaments públics


L'Ajuntament de l'Eliana segueix escometent treballs que permeten millorar la seguretat viària i l'accessibilitat dels espais públics del municipi. En les últimes setmanes s'han anat finalitzant projectes, uns altres han anat avançant i alguns està previst que s'inicien d'ací a poc temps. Són ampliacions en zones d'aparcament i millores a l'asfaltat de carrers i en l'accesibilitat de les voreres.

La corporació municipal de l'Eliana és conscient de les reivindicacions i demandes de la seua ciutadania, que desitja gaudir de carrers ben asfaltats, voreres adaptades a persones amb mobilitat reduïda i espais en els quals es puguen estacionar veïns. L'equip de govern està dedicant fons propis a escometre aquests treballs, que van finalitzant en la mesura en què les condicions meteorològiques ho permeten.

Dos exemples d'açò són el pàrquing del CELAE i el situat al davant al Centre d'Educació Infantil i Primària 'Verge del Carme'. En el primer cas, s'ha duplicat la capacitat d'un aparcament que ja compta amb un espai perquè puguen estacionar uns 150 vehicles. En aquesta zona hi ha il·luminació i càmeres de seguretat. És un lloc ideal per a deixar el vehicle i poder recórrer el centre del municipi, que avança en el seu procés de conversió en zona de vianants.

Pel que fa al segon cas, s'ha adquirit una parcel·la de 640 metres quadrats en la qual ja poden estacionar 25 vehicles. Amb aquest espai, es volen evitar embussos prop del centre d'ensenyament, quan els progenitors acudixen per a deixar o arreplegar als seus fills i filles.

Altres actuacions que s'estan escometent afecten diferents zones de la localitat. En Entrepins s'estan millorant les voreres, adaptant-les als criteris actuals d'accessibilitat. A més, s'estan senyalitzant els passos de vianants, per a incrementar la seguretat viària. A Hendaia, s'ha finalitzat la urbanització dels carrers Rei Pere 'El Gran' i carrer Pere 'El Cerimoniós', actuació que incloïa asfaltat d'un tram del carrer, execució de voreres i creació de zones d'aparcament. Les millores de l'asfaltat arribaran fins a carrer Ronda de l'Església.
Finalment, un projecte està a punt d'iniciar-se: es tracta de l'eixamplat de la vorera en l'avinguda Riba-roja (la que queda a la dreta quan el vianant es dirigeix cap a aquesta localitat). Així, els vianants disposaran d'un espai més ampli i segur. Està previst, en el futur, escometre les obres en l'altra vorera. Aquesta actuació forma part del Pla Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació de València.
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon