Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria renova 5 vehicles de la Policía Local, un d'ells és elèctric

La Policia Local incorpora 5 nous vehicles al seu parc mòbil
Un dels vehicles és elèctric per al servici de trànsit i proximitat
La flota de la Policia Local de Llíria s'ha renovat amb un total de cinc vehicles, que han presentat este matí l'alcalde Manolo Civera, l'edil de Seguretat Ciutadana, Pedro Vicente, i l'intendent de la Policia Local, José Francés. L'Ajuntament ha adquirit estos cotxes per mitjà d'un rènting a quatre anys.
En l'aposta municipal per l'ús de mitjans menys contaminants, un dels vehicles és elèctric i estarà destinat al servici de trànsit i de policia de proximitat.
Els altres quatre són de model SUV, que permetrà a les unitats de la Policia realitzar el seu servici tant en les zones rurals i urbanitzacions com en el nucli urbà. Els nous vehicles del parc mòbil incorporen les últimes tecnologies en equipament.
L'alcalde Manolo Civera ha destacat que estes millores en els recursos policials "se sumen a altres que s'estan duent a terme en esta legislatura, com la instal•lació de càmeres de control del trànsit o la compra de jupetins de protecció unipersonals per als agents".

 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal