Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria controlarà les colònies felinas amb un pla que arreplega l'objectiu de 'sacrificis zero'

Entre les millores que s'introdueixen, la concessionària del nou servici d'arreplega d'animals haurà de presentar un programa de 'sacrificio cero', en el que es garantirà la vida dels animals i es prohibirà sacrificar a aquells que estiguen sans o que patisquen alguna malaltia o lesió de què puguen curar-se amb el tractament veterinari adequat.
 
La regidoria de Tinença d'Animals posarà en marxa el primer pla per a controlar les colònies de gats al municipi de Llíria. El pla, que inclou accions com l'elaboració d'un cens de gats, o un pla d'estilització i vigilància sanitària, busca reduir la brutícia i augmentar la sensibilitat veïnal sobre la convivència amb estos animals. A més, el nou servici que es projecta contempla l'arreplegada d'animals abandonats o extraviats.

L'edil de l'àrea, Francesc Fombuena, ha afirmat que amb estes actuacions l'Ajuntament de Llíria podrà "conéixer les colònies, vigilar la seua salut i alimentació i evitar la proliferació incontrolada, la qual cosa serà beneficiosa per a la convivència entre veïns i animals".
 
A més, haurà de promoure una campanya permanent d'adopcions dels animals en què s'incloga una pàgina web, figure personal especialitzat en gestió d'adopcions i compte amb la col•laboració directa d'entitats dedicades a la protecció d'animals"

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon