Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana col·labora amb la campanya 'RefugiaNOStrum' arreplegant aliments i donatius per a refugiats que fugen de la guerra a Síria

La campanya ‘RefugiaNOStrum’ es divideix en tres actuacions: recollida d'aliments i material humanitari; un concert solidari; i una subhasta d'obres d'art que han sigut donades per artistes locals.

l'Eliana no és l'únic municipi, però amb aquesta col·laboració reitera el seu compromís amb els qui més estan patint: les famílies que van abandonar Síria, fugint de la guerra civil que està assolant aquest país, i que s'amunteguen en campaments de refugiats a Grècia, on subsisteixen en condicions molt precàries. Davant aquesta situació, habitants de l'Eliana s'han implicat a millorar les vides d'aquestes persones.

 

La regidoria de Cooperació i Voluntariat de l'Ajuntament de la localitat està coordinant unes actuacions conjuntes, per a aconseguir els millors resultats possibles. També alumnes dels diferents centres educatius de l'Eliana s'han adherit a aquesta iniciativa.

La campanya ‘RefugiaNOStrum’ vol fer arribar als refugiats aliments i material humanitari, i requereix també de diners per a enviar les donacions solidàries que facen els habitants de l'Eliana. La plataforma cívica ‘En Xarxa SOS Refugiats’ supervisa aquesta actuació, després de fer arribar a Grècia 250 tones de material humanitari.

Així, l'1 d'abril se celebrarà un concert solidari en l'Auditori Municipal de l'Eliana (plaça Jutge Miquel Menges, 1) en el qual participaren de forma altruista diversos músics. L'entrada-donatiu és de 7 euros i es pot adquirir de forma anticipada en el Cafè de Lidora, el Bar Torrent i el Forn Les Neus.

Del 3 al 8 d'abril en l'antic edifici de correus (carrer Félix Rodríguez de la Font, 4) es podrà donar menjar, medicaments i productes d'higiene, roba, jocs de taula, productes de neteja domèstica i cadires de passeig per a bebès. L'horari de dilluns a divendres és de 10:00 a 12:00 hores i de 18:00 a 20:00 hores; el dissabte, d'11:00 a 13:00 hores.

El 9 d'abril hi haurà una subhasta solidària d'obres cedides gratuïtament per artistes locals, que estaran exposades en el Centre de Formació de Persones Adultes des del 27 de març. També es poden fer donacions en el compte de ‘En Xarxa SOS Refugiats’ (ÉS55 2100 5820 910200045503), indicant en el concepte la paraula ‘refugiaNOStrum’.

Agenda d'activitats:

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon