Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat de Camp de Túria fa públic el calendari de carreres comarcals per a 2017

Ja està en marxa el Circuit Carreras Populars Camp de Túria. Els amants del running ja poden inscriure's en el circuit de forma gratuïta a través de la pàgina web  accedint al menú de circuits.

En este mateix enllaç descobriran les 16 proves que conformen el calendari de Camp de Túria. Les proves que oscil•len entre els 7 quilòmetres de la Carrera Popular de Benissanó i la Volta a Peu de la Pobla de Vallbona i la 25K del Trail de Serra.

El calendari del 2017 comença a Gàtova el pròxim 2 d'abril, seguida de la prova de Llíria el dia 29 del mateix mes. Al maig es disputarà la 10K de Domeño i el 30 de juny la Volta a Peu Nocturna de Riba-roja.

Ja al juliol recorrerem el dia 16 La Pobla de Vallbona amb la seua Volta a Peu i el 29 serà la Carrera Popular de San Antonio de Benagéber. El 23 d'agost tindrem la Volta a Peu a Loriguilla i al setembre tindrem dues cites més.

El dia 3 correrem la Carrera Popular de Benissanó i el 16 elscorredors gaudiran amb la Pujada a la Montieleta de Benaguasil. Ja a l'octubre, el dia 1, es disputarà la Cursa de Muntanya d’Olocau i el dia 9 la Carrera del 9 d’Octubre de Vilamarxant.

La 25k de Serra serà el 13 de novembre i el 25 d'estemateix mes la 10K de Casinos. Tancarem l'any i el circuit amb tres proves al desembre. El dia 10 serà protagonista el Trail de Marines Vell, el 15 de desembre la Carrera de Nàquera i l'última prova que tancarà el 2017 serà la Carrera de Nadal de Bétera el 17 de desembre.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon