Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La I trobada de frontenis femení solidari ja està en marxa este cap de setmana en el Club de Frontenis de Nàquera

Este dijous passat s’ha presentat en el hall de l’Ajuntament l’I Trobada Nacional de Frontenis Femení Solidari que se celebrarà este pròxim cap de setmana en el Club de Frontenis de Nàquera. L’acte ha comptat amb la presència de la Diputada d’Esports i Igualtat, Isabel García, del President de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana, Miguel Montalbán, de la Coordinadora de la Comissió deMujer i Pilota, Rosa Moreno i el President del Club de Frontenis de Nàquera, Vicente Cubells, així com de l’alcalde, Damián Ibáñez i la regidor d’Esports, Mª Ángeles Navarro.

L’esdeveniment, el primer del món dirigit en exclusiva per a dones frontenistas i pilotaris i amb major projecció gràcies a la presència de jugadores del top nacional, europeu i mundial, tindrà el seu costat solidari a favor de l’organització benèfica “Agua de Coco”, i més concretament al Projecte d’Atenció Socioeducativa a xiquetes i adolescents de Tulear (Madagascar) en risc d’exclusió social, l’objectiu del qual és traure les xiquetes del carrer i oferir-los una educació i una llar on viure.

Segons ha informat la FFPCV, a esta primera Trobada s’han inscrit un total de 47 parelles i més de 40 acompanyants. En este sentit, Castella La Manxa amb 23 representants, serà l’expedició més nombrosa. A més, l’organització ha projectat nombroses activitats lúdiques paral·leles a la competició perquè les famílies disfruten al complet durant tot el cap de setmana com a classes de ball de raquetes, tallers d’artesania a més d’una paella gegant de què podran disfrutar els assistents.

La trobada està organitzat per la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament de Nàquera i el Club de Frontenis de Nàquera. A més, compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València i el patrocini d’Argue Assessors, Farmàcia Montán, Second Sport, Fredes, Arròs Dacsa, Menester, Aachen, El Racó de Raquel i Farines Almela.

Activitats per al cap de setmana

A les 8:45 del dissabte, 25 de març, serà l’obertura de l’esdeveniment amb l’arreplega de l’equipación de frontenis i posteriorment començaran els partits, mentres que per la seua banda, des de les 10:30 hores se celebraran els tallers de polseres i trenes malgaixes. La presentació d’equips tindrà lloc a les 13:30 hores i comptarà amb l’actuació de l’Escola de Dansa Deboulé, qui també tancarà l’edició el diumenge. Amb l’entrega de trofeus, la trobada quedarà clausurat a les 14 hores per a reprendre els partits a partir de les 16 hores. A la vesprada, La Sala d’Actes de l’Ajuntament acollirà el Seminari, a què assistirà com a ponent la Presidenta de la Comissió de Dona i Pilota de la FEP.b Mentrestant, en els Frontons Municipals hi haurà taller de ball amb raquetes fins al tancament de jornada a les 22 hores.

Per la seua banda, el diumenge des de les 9:30 hores arrancaran les Semifinals. Posteriorment, a les 11 hores se celebrarà una exhibició de Pala, el Clínic esportiu amb regals i el sorteig de la rifa solidària, prèviament a l’arrancada de les Finals a partir del migdia. Per a tancar la Trobada nacional, l’entrega de trofeus i clausura de l’esdeveniment a partir de les 13:30 hores.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon