Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La consellera de Vertebració Territorial visita l'Eliana per presentar la nova flota d'autobusos València-Llíria

La consellera de Vertebració Territorial, María José Salvador, ha visitat l'Eliana per participar en la presentació de la nova flota d'autobusos de la línia València- Llíria. Prèviament, la representant del Consell ha signat en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de l'Eliana.

María José Salvador, consellera de Vertebració Territorial de la Comunitat Valenciana, ha visitat aquest matí el municipi de l'Eliana. Després de signar en el llibre d'Honor de l'Ajuntament del municipi, la representant del Consell ha tingut un breu diàleg amb l'alcalde de la localitat, Salvador Torrent, interessant-se per les diferents actuacions que s'estan escometent en aquest municipi.

Després, alcalde i consellera han pujat a un dels autobusos que formen part de la nova xarxa que connecta el cap i casal de la província amb Llíria, capital de la comarca del Camp de Túria. La línia 145 Llíria-València connecta les localitats de Llíria-Benissanó-La Pobla- l'Eliana i Sant Antoni de Benaixeve amb València; la utilitzen més de 400.000 viatgers anuals; i recorre 420.000 quilòmetres, en els seus més de 14.000 expedicions a l'any.

Salva Torrent ha agraït a la consellera que s'hagen adoptat mesures per a millorar el transport públic entre les poblacions del Camp de Túria i València; la responsable de Vertebració Territorial, per la seua banda, ha assegurat que el Consell seguirà treballant per a millorar el dia a dia dels habitants de la Comunitat Valenciana: "Aspirem a donar una resposta que s'acoste a la demanda, i açò passa  clarament per millorar freqüències i serveis".

"Per a nosaltres és una prioritat les necessitats de mobilitat dels veïns i veïnes no solament de l'àrea metropolitana de València, sinó també d'Alacant i Castelló. Venim d'una etapa d'abandó del transport públic per part de l'anterior govern de la Generalitat Valenciana, però aqueixa etapa ha passat a la història", ha afegit María José Salvador.

"A la fi del present any esperem comptar amb els nous projectes de servei públic d'autobusos i, a partir de 2018, podrem iniciar la licitació dels nous contractes de concessió que permetrà dissenyar un nou mapa de concessions que permetrà millorar i actualitzar l'actual", ha conclòs la consellera de Vertebració Territorial.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon