Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Pla regulador de les Rodanes s'organitza per a comptar amb la Participació Ciutadana i suggeriments del veïnat

A partir de la redacció del Pla d'ús públic de Les Rodanes, s'aprovarà l'ordenança municipal que regule l'ús d'aquest recurs natural, una reivindicació històrica posat que es tracta de preservar la seua essència com a reserva natural, sense que açò estiga renyit amb l'activitat humana, doncs els veïns i veïnes de Vilamarxant, per tradició i quotidianitat, inclouen en el seu moment a dia Les Rodanes.

La Regidoria de Medi ambient, membres de la Junta del Paratge Natural Municipal de les Rodanes i els tècnics de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural van celebrar la tercera Mesa de treball sobre l'ús públic del Paratge Natural Municipal dels Rodanes.

En concret, es va realitzar la presentació oficial de l'empresa que s'encarregarà de l'elaboració final del Pla d'ús públic de l'Els Rodanes. Durant la trobada, els tècnics de Conselleria van insistir en la necessitat d'una col·laboració estreta entre institucions i organismes per a la redacció i elaboració, amb l'objectiu que el document final estiga integrat perfectament en el manual que elabora la direcció del Parc Natural del Túria, sota la direcció d'Antonio Ballester.

Així mateix, un altre dels pilars fonamentals de l'elaboració d'aquest pla és la participació ciutadana, a través de registre d'entrada o per correu electrònic  En aquest sentit, els veïns i veïnes de la localitat estan cridats a participar amb les seues propostes - pel correo electrònic de l'ajuntament- per a trobar l'equilibri entre l'ús del paratge i la seua conservació.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon