Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Centre Sociocultural de l'Eliana acull, el pròxim 4 d'abril, una jornada per a emprenedors del municipi

El pròxim 4 d'abril, a partir de les 18:30 hores, la Sala de Debat 'Pep Torrent' del Centre Sociocultural de l'Eliana acollirà una jornada informativa en la qual es donarà a conéixer el programa 'Erasmus per a Joves Emprenedors'. A més, s'oferirà una ponència per a persones de 18 a 65 anys, amb una idea de negoci que vulga engegar-se i requerisca cert assessorament sobre quins són els primers passos que han de seguir-se per a optimitzar els resultats.

L'Ajuntament de l'Eliana, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, segueix engegant actuacions encaminades a fomentar l'activitat empresarial en el municipi; en aquest cas, s'ha organitzat una jornada en la qual s'explicarà en què consisteix el programa 'Erasmus per a Joves Emprenedors', al mateix temps que també es donaran a conéixer pautes recomanables per als qui desitgen engegar noves empreses.

El programa 'Erasmus per a Joves Emprenedors' és una iniciativa internacional que pretén establir sinergies entre emprenedors novells i empresaris experimentats: els primers comparteixen les seues idees de negoci i els segons aporten el coneixement adquirit al llarg de la seua trajectòria professional. Així, tots adquireixen una nova perspectiva del mercat actual.

Durant la jornada s'exposaran les 10 etapes que han de seguir els emprenedors: des que es té una nova idea de negoci fins que es pot compartir l'experiència pròpia d'aqueix projecte, una vegada que aquest s'ha convertit en una realitat. Les persones interessades a inscriure's en aquesta jornada informativa poden fer-ho en la web

La responsable de Promoció Econòmica en l'Ajuntament de l'Eliana, Isabel Montaner, ha assenyalat que aquest tipus d'iniciatives "són interessants, ja que en el nostre municipi existeixen molts emprenedors que posseeixen bones idees de negoci... però desconeixen tots els passos que han de seguir-se, quin tipus d'ajudes existeixen o quins són les experiències d'altres empresaris. És important establir estratègies clares, evitar cometre errors que ja han viscut anteriorment altres persones i saber explotar al màxim el potencial d'una proposta nova en l'actual mercat empresarial. Si es posen en comú les idees d'uns i les vivències d'uns altres, en més fàcil que una bona idea acabe tenint èxit, la qual cosa permetrà generar riquesa i ocupació".


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon