Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Compromis per la Pobla denuncia l'autorització d'un acte de Paco Sanz per Carmen Contelles (ex alcaldessa del PP), al menys 2 vegades

Paco Sanz i Contelles

Segons informa Compromis, l'ex alcaldessa de la Pobla de Vallbona va autoritzar una Gala de Paco Sanz, l'home dels 2000 tumors recentment detingut, de manera irregular.
• En 2013 Contelles va autoritzar de paraula l'ús de la Casa de la Cultura per a un acte de Paco Sanz organitzat per un conegut militant del Partit Popular
• En 2012 l'Ajuntament de la Pobla va donar 300 euros de manera irregular per a una Gala Benèfica per a Paco Sanz
La Pobla de Vallbona va realitzar el 29 de juny de 2013 una Gala Benèfica en favor de Paco Sanz, segons Compromis, de manera oculta per a l'administració local perque "l'ex alcaldessa i actual portaveu del PP en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, va autoritzar un acte per a recaptar fons sense que la petició seguira els llits reglamentaris a través del registre d'entrada de l'Ajuntament i sense que el personal municipal fóra coneixedor."

L'acte, segueix la denuncia de Compromis, va ser sol·licitat pel Grup Teatral Massiva dirigit per Alejandro Sanz Ventura, un conegut militant del PP de Casinos. Ventura va explicar en una entrevista a la televisió local, que va demanar a la ex alcaldessa la cessió de la Casa de la Cultura i que aquesta li la va cedir de manera gratuïta. La cessió es va realitzar d'esquena a l'administració local i de fet, l'ajuntament no compta amb cap registre de sol·licitud d'aquesta actuació, que s'ha pogut conéixer gràcies a l'arxiu televisiu local i a una notícia que va realitzar RTVV d'aquest acte.
Alejandro Sanz Ventura es va significar entre els anys 2012 i 2013 per la seua col.laboració en el PP de la comarca. Al maig del 2012 va organitzar la jornada Política 2.0 a Llíria, que va comptar amb la participació de destacats polítics com Ricardo Costa i Rafael Maluenda, i a la qual van assistir nombrosos alcaldes i regidors de Camp de Túria.
Al juny del 2012, continua diguent Compromis, " l'ajuntament de La Pobla canviava un Festival Solidari destinat a l'associació Espanyola Contra el Càncer de la localitat i dedicava la recaptació a Paco Sanz, amb qui el grup teatral del militant Popular Sanz Ventura mantenia un relació especial. A més dels 314 euros recaptats amb la venda de les entrades, l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona va aportar altres 300 euros de diners públics.
La interventora de l'ajuntament ha assenyalat que aquesta donació es va atorgar de forma irregular, ja que segons Compromis, hauría d'haver sigut aprovada pel Ple i justificada"
Compromís per La Pobla denuncia que 'cedir una instal·lació pública sense que intervinga un registre d'entrada en l'Ajuntament és una manera de procedir totalment irregular, i que mostra la manera de gestionar de laex alcaldessai portaveu del PP en la Diputació, Mari Carmen Contelles, sense gens de respecte als béns públics que servien per a guanyar afinitats polítiques i per a créixer dins del Partit'.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon