Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera senyalitza els camins rurals retornant-los als noms de la toponímia històrica

L’Ajuntament de Bétera està senyalitzant els camins rurals amb plaques identificatives que recuperen els noms dels barrancs (Olocau, Porta-Coeli, Nàquera…), dels pobles (Llíria, La Pobla, Benaguasil, les Alcubles…) i d’altres indrets geogràfics o construccions (la Torre, la Sima, Pla dels Aljubs). També es posen en valor vials històrics com és el cas de la Canyada Reial Aragonesa.

Un total de 38 indicadors –al principi i al final de cada camí– informaran del vial per on se circula així com de la longitud del mateix. “Era una reivindicació dels llauradors de Bétera. Els cartells serviran perquè la gent puga arribar als horts i les partides rurals amb més rapidesa i coneixement, facilitant el treball als collidors, per exemple, i també les tasques de vigilància de la Policia Local i Guàrdia Civil”, explicà la regidora d’Agricultura Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE).

També s’han instal·lat diferents panells informatius amb un plànol del terme municipal amb els camins marcats. D’esta manera ciclistes i visitants de fora de Bétera coneixeran la bellesa de l’entorn rural que envolta el municipi del Camp de Túria. Els cartells han rebut una subvenció de la Generalitat per la retolació en valencià de 847 euros.
 
 
La regidora Cristina Ballesteros subjecta un cartell amb un dels operaris municipals
 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon