Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera estalvia 160.000 euros en despeses d'advocats respecte del gastat en 2014 pel PP i Mas Camarena

L’Ajuntament de Bétera ha reduït en vora 160.000 euros les despeses en advocats amb una partida econòmica en 2016 de 46.560 euros, que no és ni la quarta part del que es va pagar l’any 2014 (amb govern del PP i Mas Camarena) amb un import superior als 200.000 euros.

Concretament en 2014 el consistori es gastà en despatxos d’advocats 206.296’39, mentre que en 2016 la despesa fou de 117.474 euros, dels quals 70.913’26 eren de factures que s’arrossegaven de l’anterior govern, el que fa que en realitat, d’eixe exercici, es pagaren 46.560’74 euros.

El regidor de contractació, José Rodado (Compromís) senyalà esta setmana que la reducció es deu fonamentalment a “una bona negociació” tant amb els despatxos d’advocats –quan no hi ha més remei que fer-ne ús d’ells– com amb les empreses o persones amb les quals el consistori manté un litigi. “Amb l’anterior govern quasi tots els problemes acabaven en mans d’advocats externs, el que suposava una despesa molt gran per a les arques municipals”, explicà Rodado. “En la mesura que puguem intentem resoldre les coses sense litigar i si cal fer-ho busquem la fórmula que menys li coste al ciutadà”. 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon