Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una guia publicada per Bétera explica la nova eina de Participació Ciutadana que inicia el municipi

 El llibret explica de manera breu i clara aquells aspectes de l’ordenança que poden interessar més els veïns, així com alguns aspectes novedosos. Amb este resum de l’ordenança, els veïns coneixen de primera mà les seues possibilitats a l’hora de prendre partit en qüestions com la comunicació amb l’ajuntament, la iniciativa popular, les peticions, la consulta popular, el funcionament del Consell Municipal de Participació Ciutadana, la participació en els òrgans de govern, etc.

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Bétera  l'ha editat com a  guia que simplifica el contingut l’Ordenança Reguladora de la Participació Ciutadana en la vida política del poble (el primer document d’estes característiques que es posa en marxa, i que es va aprovar fa uns mesos a Bétera).

Així, “els ciutadans estaran informats de les ferramentes que la llei posa al seu abast per a participar en el dia a dia de la vida política del poble, i trencar amb els models tradicionals i obsolets que fins ara es coneixien”, aclareix la regidora de Participació i alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany.

La publicació s’ha repartit a totes les associacions registrades a l’ajuntament, com també a la Cooperativa Agrícola i al Canal de Regants de Bétera, i es podrà consultar en la web municipal, on ja es pot accedir íntegrament al document de l’Ordenança Reguladora de  Participació Ciutadana.

A més, està en marxa una Guia sobre Ajudes de Serveis Socials, en este cas, en col·laboració de les dues regidories.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon