Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una gala de la Mancomunitat Camp de Túria el 3 de març presentarà la nova edició de la Carrera Arbres i Castells


A les 19.00 hores, en el Saló Multiusos de Llíria, els guanyadors de totes les categories del Circuit Runners veuran recompensat el seu esforç. A més, es donarà a conèixer el nou calendari de carreres populars que durant tot el 2017 recorrerà els muncipios de Camp de Túria i els detalls de la Carrera dels Arbres i Castells.

La Mancomunitat Camp de Túria està immersa ja en l'organització de la VIII edició de la Carrera dels Arbres i Castells. Després de reprendre aquesta prova esportiva l'any passat, Mancomunitat ha organitzat la VIII edició de la Carrera dels Arbres i Castells per al cap de setmana del 28 i 29 d'octubre.

Es tracta d'una prova esportiva per equips que no per relleus que recorrerà els 17 municipis de Camp de Túria. En aquesta nova edició es passarà per Domeño que en breu formarà part de la Mancomunitat Camp de Túria com a membre de ple dret. 

La nova prova així com el nou Circuit Camp de Túria, anterior Circuit Runners, es presentarà en la gala de l'esport que Mancomunitat ha organitzat per a divendres que ve 3 de març.

La carrera que es disputa durant un cap de setmana i recorre els llocs més emblemàtics de Camp de Túria va ser iniciada per Toni Llastra, José Luis Lorente i Ricardo Íñiguez i recolzada pel Club Correcaminos.
La Mancomunitat anirà informant del nou reglament i les dates per a inscriure's.

preparaicó de la gala

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon