Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana conmemora el Dia Internacional de la Dona 2017 amb activitats de l'1 al 10 de març



La Regidoria d'Igualtat de l'Eliana ha convocat a tota la ciutadana a participar en tots els actes organitzats per la Regidoria i que ha comptat enguany com a novetat amb la participació del Voluntariat per la Igualtat.

Inauguració l'1 de març


La setmana serà inaugurada l'1 de març amb el lliurament dels premis del concurs de cartells i a partir d'aquí i sense interrupció haurà activitats tots els dies fins al dia 10 de març. Cinema, teatre, literatura, música, dret, activitats creatives i artístiques sota un prisma comú: reivindicar la igualtat d'oportunitats entre homes i dones com a principi bàsic que ha de regir la construcció d'una societat justa.


En paraules del Regidor d'Igualtat Jose Lorente, "els homes i dones de l'Eliana tenen el dret a que es garanteixi el principi d'igualtat i de no discriminació i per això totes les actuacions de la gestió pública local han de ser pensades, elaborades i aplicades per progressar cap a la igualtat i evitar qualsevol discriminació. Només atenent a aquests principis, la igualtat d'oportunitats i la transversalitat de gènere, que de cap manera poden definir-se com ideologies, serà possible aconseguir les exigències constitucionals de remoure els obstacles que impedeixin o dificultin la plenitud i la igualtat real i facilitar la participació de tota la ciutadania en la vida política, econòmica, cultural i social. Amb la setmana des de la Regidoria d'igualtat es fa un pas més ja que estem convençuts que són les corporacions locals els que tenim un paper decisiu en l'eliminació de les desigualtats. "

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon