Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Ajuntament de l'Eliana celebra la II Trobada 'Les dones ocupen el carrer' el 4 i 5 de març

L'objectiu d'aquesta actuació és donar a conéixer les activitats que exerceix la dona en el seu moment a dia, per a explicar-li a la societat els diferents rols que exerceixen diàriament les dones (i que trenquen amb molts estereotips tradicionals), així com per a conscienciar sobre la necessitat que homes i dones han d'implicar-se activament en la lluita per la igualtat real.

Els dies 4 i 5 de març, d'11:00 a 21:00 hores, l'Ajuntament de l'Eliana celebra la II Trobada 'Les dones ocupen el carrer', un acte d'expressió de la dona i sobre la dona (inclòs en el programa que servirà per a commemorar el 'Dia Internacional de la Dona' de 2017).

Sap la societat quins són les activitats que exerceixen diàriament les dones, sense tenir el reconeixement que mereixen? Persisteix en el col·lectiu imaginari un repartiment de rols basat en clixés sense fonament racional? Estan les dones prop d'aconseguir una igualtat real, no solament en l'execució de qualsevol activitat sinó també en la presa de decisions? O són els homes els qui encara imposen la seua visió sobre qüestions que essencialment afecten les dones?

A través de la trobada 'Les dones ocupen el carrer', l'Ajuntament de l'Eliana vol insistir en la necessitat d'avançar cap a una societat igualitària, que només s'aconseguirà si homes i dones uneixen les seues forces i són més actius a l'hora de propiciar els canvis que acaben amb les diferències entre gèneres.

Per a implicar al nombre més gran de persones i donar-li una major visibilitat a l'anòmala situació de desigualtat en la qual vivim, els carrers i comerços de l'Eliana es convertiran en una 'sala d'exposicions' en la qual es podran admirar treballs de fotografia, escultura, pintura, etc. L'objectiu és que els carrers siguen ocupats per dones que exposen en primera persona les seues denúncies, propostes, reivindicacions o demandes per a aconseguir una igualtat real, mentre s'exposen aspectes del seu quefer quotidià.

Les persones interessades a participar en aquest acte podran visitar diferents punts de la localitat (els dies 4 i 5 de març, d'11:00 a 21:00 hores), sol·licitant en el Centre Sociocultural (en la plaça Jutge Miquel Comes, núm. 1) informació sobre la programació completa i un mapa en el qual s'indicaran les actuacions i exposicions que poden visitar-se.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon