Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla vol que el Servef del municipi tinga capacitat d'intermediació laboral.

L'Alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha transmès al Secretari Autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, la voluntat que el Servef del municipi tinga capacitat d'intermediació laboral. En 2012, el canvi en la regulació des de la Generalitat Valenciana, deixava a l’oficina de la Pobla com a oficines col·laboradores i sense capacitat de gestionar l'oferta i la demanda de llocs de treball.
Garcia ha manifestat la voluntat que el municipi puga actuar com a mediador entre l'oferta i la demanda i tindre accés a la base de dades del Servef per a poder actuar de manera més eficaç.
En l'actualitat el municipi, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, recull els currículums dels veïns i publicita les ofertes de treball de les empreses que ho sol·liciten. En esta línia en 2016 s'han gestionat 55 llocs de treball.
Des de l'Ajuntament s'ha explicat que s'ha rebut el compromís del secretari Autonòmic d'Ocupació que a mig termini es vol realitzar una reestructuració del Servef per a què els permeta ser centre d'intermediació.
L'Alcalde de la Pobla i el regidor de Desenvolupament Local, Javier Nóvoa, han explicat l'evolució positiva que està tenint el programa Mobipro en el qual participa el municipi i que permet els joves de la localitat troben una oportunitat de formar-se i treballar a la regió alemanya de Magdeburg. 

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon