Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat organitza una exposició per a prevenció de les drogues que recorrerà Camp de Túria

L'exposició visita esta setmana l'Institut de L'Eliana. Anteriorment ha estat informant als adolescents a Bétera i Benaguasil.
 
 L'exposició itinerant ‘De què van les drogues? De què van els joves?’, una activitat preventiva impulsada per la Conselleria de Sanitat i Salut Pública a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Camp de Túria està recorrent diversos municipis de la comarca.

Es tracta d'una exposició amb 20 panells en els quals s'analitzen diferents aspectes relacionats amb les drogues: riscos, motivació al consum, influència de la publicitat, presa de decisions, oci alternatiu, etc.

L'objectiu que persegueix és acostar, en el propi context escolar, un espai per a la reflexió i el debat entre adolescents i joves, per a ajudar-los a pensar sobre quin és el seu posicionament en relació a les drogues. Informació, anàlisi i reflexió a partir del debat posterior, una vegada visitada l'exposició, contribuiran en la prevenció de l'ús inadequat de l'alcohol i altres drogues.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon