Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Guàrdia Civil de Bétera segueix assumint la vigilància nocturna de Nàquera per la baixa de Policies Locals

Quasi mes i mig des que va saltar el conflicte entre el cap de la policiía i la resta d'agents

S'acumulen les baixes de Policies Locals a Nàquera i en aquest moment pràcticament sense servei de policia local nocturn. Un problema que pateixen el veïns/es i que està sent pal·liat per l'assistència de la Guàrdia Civil de Bétera que realitza la vigilància nocturna fins a l'alba.

La plantilla oficial de policíes de Nàquera és de 23 agents, però les baixes són de més de la meitat, la qual cosa impedeix realitzar una coordinació del servei de manera organitzada.

La iniciativa del Consistori de crear una borsa de treball no aconsegueix reduir el problema perquè la contractació de la borsa és lenta i a més no respon a les baixes de forma immediata.

Els policies locals critiquen durament al Policía que fa de Cap de la Policía, al que acusen d'actuar amb un caràcter dur i amb unes pujades de to que no tenen justificació en el tracte laboral, ni personal. Per aqueixa raón l'absentisme s'ha encebat en la plantilla i en aquest moment el municipi està patint les conseqüències.

L'alcaldia de Nàquera l'exerceix Damián Ibañez cap de llista de UPdN amb el suport del PSPV. Damian Ibañez ja era alcalde l'anterior legistura.
 
Local de Policía de Náquera
 
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal