Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La conselleria sufragarà el personal de Serveis Socials de Bétera amb 360.000 euros,

La declaració de Serveis Públics Essencials per a l'àrea de Serveis Socials acordada pel ple de febrer de l'ajuntament permetrà que la conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives es faça càrrec de bona part de la despesa durant este any. Així, la conselleria pagarà els 360.250 euros pressupostats, uns 180.000 euros més que l'any passat. Això permetrà ampliar el personal en mitja treballadora social, mitja psicòloga, (una educadora social) i una administrativa. És a dir, que una vegada aprovats els pressupostos de l'Estat de 2017 el departament comptarà amb cinc treballadores socials, dues educadores socials, dues psicòloges, una administrativa i una auxiliar administrativa.

En 2016 el finançament total era de 181.947 euros de serveis generals corresponents a l'augment en equip social base respecte al 2015 (passà de 40.987 a 73.205 euros). La despesa en programes fou aleshores de 42.017 euros en dependència i 13.779 euros per a la lluita contra l'empobriment energètic. En el ple ordinari de febrer l'edil del ram, Raquel Puig  explicà la importància de la declaració de Serveis Públics Essencials per a millorar l'atenció des de la regidoria de Drets Socials. Tots els grups polítics votaren a favor a excepció del PP que es va abstindre.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon