Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La campanya de la Diputació 'retolar en valencià' serà recolzada des de l'Eliana per l'ajuntament i comerciants

La Corporació Provincial en el seu objectiu per fomentar l'ús del valencià i estendre-ho a tots els àmbits de la vida quotidiana ha llançat una campanya amb senyals. Els destinataris de la qual són, principalment, els comerços, restaurants, cafeteries i altres espais públics.

 L'Oficina de Promoció del Valencià de l'Eliana conjuntament amb l'Associació de Comerciants de la localitat VIU l'Eliana seran els encarregats de distribuir els adhesius entre aquells establiments que desitgen participar.

Entre els principals elements de la campanya destaquen una sèrie de plaques adhesives en les quals es pot llegir: «Magatzem», «Prohibit fumar», «Privat», «Lavabos», «Hòmens», «Dones», «Adaptat», «WI-FI debades», una altra placa amb les inscripcions de «obert - tancat» i l'horari; i els adhesius a doble cara de «Espenteu - Estireu» i «Endavant, l'atenem en valencià». En la campanya també ha participat l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.

La regidora de l'àrea, Carmen López, ha destacat el seu interès per “promocionar l'ús del valencià en tots els comerços del municipi”. La regidora també ha animat a comerciants i veïns al fet que “s'apunten al «voluntariat pel valencià» per a participar de les diverses iniciatives que sorgisquen des de l'Oficina amb la intenció de facilitar l'aprenentatge i l'ús del valencià en tots els àmbits i entre tots els sectors de la població”. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon