Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Alumnes de Benaguasil celebren el dia de l'arbre en el Parc de Topairet

Al voltant de 200 alumnes del col·legi Asunción de Benaguasil han participat  en l'activitat organitzada per l'Ajuntament amb motiu de la celebració del Dia de l'Arbre.

Els xiquets, acompanyats pels seus professors s'han desplaçat fins al parc de Topairet, lloc on els esperaven els tècnics i alumnes del taller d'ocupació de jardineria per a ajudar-los en la plantació.

Amb ells han estat també diversos regidors de l'equip de govern, sent el regidor d'Educació, Alfonso Faus l'encarregat de donar-los la benvinguda. Després de la plantació de diferents espècies d'arbres i arbustos realitzada amb  interès pels xiquets, El regidor s'ha mostrat satisfet amb el bon acolliment que ha tingut l'activitat, al mateix temps que ha manifestat que es tracta d'una acció que tots els anys s'organitza des de l'Ajuntament per a “sensibilitzar als escolars en la cura del medi ambient, així com perquè coneguen l'entorn en el qual viuen i senten un vincle de respecte i cura feia ell”.

L'activitat ha finalitzat amb el repartiment de fullets als escolars amb una sèrie de consells i recomanacions per a plantar arbres.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon