Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mirall Camp de Túria es presenta el dilluns 30 de gener a Vilamarxant a la Casa de Cultura

La primera associació LGTB de la comarca de Camp de Túria presenta la seua agenda i objectius dilluns que ve, 30 de gener, a les 19 hores en la Casa de  Cultura

Lluitar pels drets de lesbianes, gais, transexuales i bisexuales (LGTB); donar suport i acompanyar en els diferents processos als quals s'enfronta el col·lectiu, tant enfront de l'administració i la societat. És la missió de la nova associació Mirall, la primera en la comarca de Camp de Túria amb l'objectiu de representar al col·lectiu LGTB.

D'aquesta forma, l'acte de presentació té l'objectiu de ser una plataforma perquè els veïns, i especialment els més joves, de Vilamarxant siguen conscients que tenen a la seua disposició una nova plataforma per a fer valdre els seus drets.

Dilluns que ve, 30 de gener, a les 19 hores, Mirall es presenta oficialment en La Casa de la Cultura de Vilamarxant, en la qual donaran informació sobre la seua agenda d'activitat, les línies d'ajuda obertes a tots els veïns, així com els objectius, entre els quals es troba el suport als més joves.
Mirall Camp de Túria està presentant-se en els diferents municipis de Camp de Túria des del seu naixement al 2016 i amb el suport de Lambda. La Pobla, Bétera, Riba-roja,....


L'Associació arreplega el seu nom per homenatge al Restaurant el Mirall, un històric de la Pobla de Vallbona, que va dirigir durant tants anys Voro.

L'Associació ha obtingut el respatler dels diferents Ajuntaments de la comarca. Ara també de Vilamarant.

El seu objectiu és que els Ajuntaments de la comarca signen el Conveni amb la Diputació per a suport i visibilitat de les persones LGTB  a més d'organitzar a les persones LGTB de la comarca i realitzar activitats.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon