Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria millora el servici de transport pùblic municipal, incluint l'Hospital

El nou any ha comportat una important millora en el servici del transport públic per al municipi de Llíria, perquè es va a reestructurar amb noves línies i traçats que busquen adaptar-se a les necessitats dels usuaris. El regidor d'Obres i Servicis, Francesc Fombuena, ha afirmat que esta ampliació "es un esforç que fa el municipi per a donar resposta a estes demandes".

Des del passat 9 de gener, la línia que connecta el nucli urbà amb l'Hospital de Llíria també està operativa durant les vesprades. Així, doncs, de dilluns a divendres en dies laborables, l'autobús prestarà el seu servici des de les 7 del matí fins a les 20.30 hores. La ruta vespertina tindrà una freqüència de pas de mitja hora, amb la seua primera parada en l'Hospital de Llíria a les 15.16 h. El primer torn finalitzarà a les 16.16 h. i es reprendrà a les 18.16 h., amb l'últim pas per les instal•lacions hospitalàries a les 20.16 h.

Fombuena ha recordat que l'Ajuntament "invertix 17 euros per cada un que ingressa en el servici de transport urbà, encara sense ser de prestació obligatoria per als municipis de la grandària de Llíria, però és cert que resulta necessari per a donar resposta a una localitat amb nuclis poblats dispersos on més de 4.500 veïns són majors de 60 anys". Gràcies al servici municipal d'autobusos en la ciutat edetana es garantix la mobilitat en el nucli urbà i urbanitzacions i les seues connexions amb l'hospital comarcal i el centre de salut o les estacions de bus i metre que ens comuniquen amb l'àrea metropolitana de Valencia.
  
No obstant això, el regidor d'Obres i Servicis ha matisat que procediran a "avaluar el resultat de l'ampliació de la ruta" per a mesurar la seua eficàcia, "i en el cas que no hi haja demanda suficient es replantejarà una nova reestructuració".
Els horaris es poden consultar al següent enllaç.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon