Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana sol·licita una ajuda de 50.000 euros a Diputació per a restaurar part del sostre del Molí de la Lluna

Serà la quantitat necesaría per a abordar una altra restauració que emprenga part del sostre de l'edifici històric que es troba molt deteriorada. L'Ajuntament de l'Eliana manifesta la seua preocupació i la intenció de fer el necessari per a mantenir en peus aqueixa part del Patrimoni Històric del municipi.

Es tracta d'una subvenció d'un dels Plans Provincials que té a veure amb l'objectiu que cerca l'Ajuntament, preservar el Patrimoni Històric.

El Molí de la Lluna ja va tenir dues subvencions anteriors de la Diputació. La primera de 30.000 euros en 2014, va tenir com a objectiu la part del patrimoni moble (la maquinària del molí de farina). L'any 2016 la Diputació va aportar altres 70.000 euros més, dels quals es van utilitzar 15.000 a redactar el projecte d'actuació sobre el Molí i els 55.000 restants a escometre obres de coberta.

Amb la nova subvenció de 50.000 euros que sol·licita el Consistori, es vol abordar el 40% restant del sostre i evitar que caiga i deterioració l'edifici del segle XIX.

El Consistori, per mitjà del seu alcalde, Salvador Torrent, ha agraït a la Institució provincial les seues aportacions i també al Centre d'Estudis Locals per les seues propostes en aquest sentit.
situació del molí

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon